ΠΩΛΕΙΤΑΙ Βίλα 613 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Βίλα 613 τ.μ.

2.100.000€

Ελευθερές, Νέα Ηρακλίτσα: Πωλείται στην περιοχή της Νέα Ηρακλείτσας βίλα 613τ.μ. σε 1351τ.μ. οικόπεδο με υπέροχη θέα στην θάλασσα από τις βεράντες και τον κήπο. Έχει κατασκευαστεί το 2001, με εξαιρετικά υλικά. Η βίλα έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
Το ισόγειο του σπιτιού αποτελείται από την κουζίνα, την τραπεζαρία και ένα βοηθητικό καθιστικό με τζάκι, wc, το μεγάλο σαλόνι επίσης με τζάκι και τραπεζαρία με υπέροχη θέα στον κήπο. Στον ίδιο όροφο βρίσκονται και δύο υπνοδωμάτια με δικό τους μπάνιο.
Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα με δικό του μπάνιο με τζακούζι και καρνταρόμπα, ένα δωμάτιο γραφείου και δύο μπάνια.
Το υπόγειο αποτελείται από τις αποθήκες, κάβα, χώρο πλυντηρίων, παρκίνγκ δύο θέσεων και μπάνιο. 

Διαθέτει ατομική θέρμανση καλοριφέρ με αντλία θέρμότητας και κλιματισμό, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια. Τα πατώματα διαθέτουν ξυλο εξαιρετική ποιότητας. Η βίλα είναι εξοπλισμένη με κάμερες και συναγερμό, περιβάλλεται από έναν περιποιημένο κήπο που διαθέτει μπάρμπεκιου και αυτόματο πότισμα, σε δύο επίπεδα όπου στο κάτω επίπεδο βρίσκεται η εξωτερική πισίνα που προσφέρεται για στιγμές χαλάρωσης.


Είναι ιδανική για οικογένειες ως εξωχικό αλλά και σαν κύρια κατοικία.

Τιμή 2.100.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #33953 Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Μπαμπατζίκου Αλεξία Κτηματομεσιτείες
Μπαμπατζίκου Αλεξία Κτηματομεσιτείες
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα