ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μεζονέτα 200 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μεζονέτα 200 τ.μ.

400.000€

Καβάλα, ΔΕΠΟΣ: Πωλείται Μεζονέτα 200τ.μ. σε 995τ.μ. οικόπεδο πολυτελείας σε ισόγειο 3 επιπέδων με θέα από κάθε όροφο. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλονοκουζίνες, αποθήκη, 3 μπάνια και 1 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2000 με υλικά άριστης ποιότητας με εσωτερική και εξωτερική μόνωση για δροσιά το καλοκαίρι και ζέστη τον χειμώνα. Διαθέτει εγκατάσταση για ηλιακό θερμοσίφωνα για κλιματισμό και για συναγερμό. Έχει λέβητα πετρελαίου.

Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
Υπόγειο 65τμ μια γκαρσονιέρα με μπάνιο και αποθήκη η οποία έχει και ανεξάρτητη είσοδο η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έξτρα εισόδημα 
Ισόγειο 65τμ ενιαίος χώρος σαλοκουζίνα, ένα μπάνιο και βεράντα με υπέροχη θέα στην θάλασσα και στην πόλη 
1ος όροφος 65τμ τρία υπνοδωμάτια από τα οποία το μάστερ έχει δικό του wc, το άλλο υπνοδωμάτιο διαθέτει σοφίτα και ένα μπάνιο. Διαθέτουν βεράντα με υπέροχη θέα σε θάλασσα και στην πόλη.


Είναι ιδανική για οικογένειες. Τιμή 400.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #33879 Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Μπαμπατζίκου Αλεξία Κτηματομεσιτείες
Μπαμπατζίκου Αλεξία Κτηματομεσιτείες
Μεσιτικό Γραφείο
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα